Еуфорията във Великобритания покрай коронацията на крал Чарлз III продължава. Крал

...
Еуфорията във Великобритания покрай коронацията на крал Чарлз III продължава. Крал
Коментари Харесай

Как принц Луи открадна коронацията на Чарлз

Еуфорията във Англия около коронацията на крал Чарлз III продължава. 

Крал Чарлз и брачната половинка му Камила бяха короновани в Уестминстърското абатство през вчерашния ден, на най-голямото от 70 години церемониално събитие. Днес кралската фамилия се събира под наслов " Големият обяд ", с който показва съпричастността си с близо 50 000 улични празненства в цялата страна. 
-->
Сред домакините е и министър-председателят Риши Сунак. Той означи, че  " без значение дали времето е слънчево или дъждовно, хиляди другари и съседи се събират, с цел да слагат празнична декорация със знаменца, да налеят чай, и да разрежат торта ". 

Както се очакваше, вниманието беше ориентирано към всички от семейството, само че един от тях наподобява съумя " да открадне шоуто ", по израза на английски и френски медии, написа България Он Ер. И това е 5-годишният Луи, най-малкото дете на престолонаследника принц Уилям и брачната половинка му Катрин. На церемониите по коранацията той беше единствено фен, за разлика от брат си - принц Джордж, който играеше ролята на кралски паж. 

При прелитането на самолетите на кралските Военновъздушни сили над Бъкингамския замък, до момента в който цялото семейство беше излязло на балкона, Луи още веднъж развесели публиката с детските си реакции.

Камерите запомниха и прозявката му по време на коронацията в Уестминтърското абатство. Луи достави наслаждение на медиите и с гримасите си от каляската, с която Уилям и Кейт се включиха в кралската върволица. 

Не остана неусетно, че принцеса Шарлот, която към този момент е на 8 години, се показа като по-зряла и почтена за ролята на кралска личност. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР